Training Sollicitatiegesprek afnemen

Waarom de training Sollicitatiegesprek afnemen?

Sollicitatiegesprekken voeren is een vak apart. Wanneer je weet hoe je een goed sollicitatiegesprek voert verhoog je de kans op het vinden van een goede kandidaat voor de functie.
Een belangrijk onderdeel van een goed sollicitatiegesprek is het stellen van de juiste vragen. Daar gaan we in de training dan ook veel praktisch mee aan de slag. Daarnaast is het belangrijk om een duidelijke structuur te hebben in het sollicitatiegesprek. Een duidelijke inleiding, gevolgd door goede vragen en een heldere samenvatting aan het einde. Zo voorkom je een boel vragen en onduidelijkheid bij je gesprekspartner, en jezelf.
Leren met plezier
Praktische training
Afgestemd op jouw behoeften

Werkwijze

1. Kennismakingsgesprek (gratis)

Jij krijgt de beste training als die is afgestemd op jouw behoeften. Daarom brengen we samen jouw situatie in kaart. Dat kan telefonisch en duurt maximaal 30 minuten. Tegelijkertijd kan jij ook alles aan ons vragen om zo te beslissen of we bij je passen.


2. Persoonlijk plan (gratis)

Na het kennismakingsgesprek krijg je binnen enkele dagen jouw persoonlijk plan. Daarin kan je het inhoudelijk programma vinden samen met informatie over ons, onze werkwijze en referenties.


3. Training

Korte sessies die praktisch ingesteld zijn. Bij jou op locatie of bij ons, wat jij het prettigst vindt. Van het drielandenpunt tot Terschelling


4. Support

Na de training blijft Supertrainer voor je klaarstaan. Je krijgt een hand-out en persoonlijk actieplan. Daarnaast mag je gebruik blijven maken van ons, we beantwoorden elke vraag voor je en je mag ons altijd bellen. Ook bellen wij jou zo nu en dan eens op om te vragen hoe het gaat. We willen namelijk dat je blijvend tevreden bent met de training.


Vragen aan Supertrainer?

Heb je een vraag die nog niet is beantwoord? Vraag dan de gratis brochure aan. Zo kunnen we contact met je opnemen en je verder helpen. Hopelijk tot snel!

Ontvang een inhoudelijk programma