De training 1-op-1 volgen is misschien net even anders dan je bent gewend. Deze manier van training geven heeft natuurlijk voordelen ten opzichte van een klassikale training. Om het meeste uit jouw training te halen is het belangrijk dat wij de voorbereiding goed doen en de verwachtingen afgestemd zijn op elkaar. Maar hoe gaat dat nu eigenlijk?

  • Stap 1: Oriëntatiegesprek (vrijblijvend)

Dit gesprek is super belangrijk voor ons, want voordat we iets goed in elkaar kunnen zetten voor jou moeten we je natuurlijk wel kennen. We willen graag weten wat je bereikt wil hebben na de training en wat je voor ervaring hebt. Zo kunnen we een programma samenstellen dat is afgestemd op jouw behoeften. Natuurlijk willen we je ook graag leren kennen en vinden we het belangrijk dat jij ons leert kennen. Vaak is zo’n intake nog hartstikke gezellig ook!

  • Stap 2: Brochure (vrijblijvend)

Na zo’n oriëntatiegesprek stellen we graag een supermooie brochure voor je samen. Hierin kan je op het gemakje lezen wat we op de dag van de training gaan doen. De doelstellingen die we gaan halen en het programma van de training vind je hier bijvoorbeeld in terug. Oh ja, na de brochure zit je nog nergens aan vast. Fijn he?

  • Bevestigen of aanpassen?

Brochure uit? Boeken maar! Toch nog wat aanpassingen zien? Geen probleem, dan regelen we dat.

  • Stap 3: De training!

1x een dagdeel? 2x een dagdeel? Of meerdere dagen? Kan allemaal natuurlijk! Eén ding is zeker, we gaan knallen en jouw doelstellingen verwezenlijken!

  • Stap 4: Handout

Je kent het wel. Twee maanden geleden heb je een training gevolgd en je weet niet meer precies hoe het zat. Precies daarom krijg je van ons na de training een zeer uitgebreide handout toegestuurd. Hierin kan je een samenvatting van de dag vinden en de oefeningen en theorieën die we hebben besproken tijdens de training. Maar dat is niet het enige. Je krijgt ook praktische tips over de implementatie van de besproken stof van de training tijdens jouw dagelijkse werkzaamheden.

  • Stap 5: Opvolging

Het leren begint nu pas echt! Het is tijd om de behandelde leerstof toe te passen in de praktijk. Daarom laten we je in deze fase natuurlijk niet alleen. We houden graag intensief contact met je en staan altijd voor je klaar. Dat kan telefonisch, maar als het moet komen we gewoon weer langs. We zien je graag!

Ontvang de gratis brochure
Bel ons!
Bel ons voor meer informatie