Coaching

Background pattern

Wat is coaching?

Het woord coaching is hip. Je komt het overal tegen, van voedingsapps tot vakanties. Waar vroeger een taboe leek te rusten op jezelf openstellen voor een ander, lijken we meer dan ooit te beseffen dat het ons juist verder brengt. Het is de normaalste zaak van de wereld geworden om zo nu en dan de hulp van een coachsbureau in te roepen om patronen te doorbreken. Dat dit op vele manieren kan is alleen maar goed. Want hoe beter de zakelijke coaching is afgestemd op jouw behoefte, hoe groter het resultaat zal zijn!

 


Vandaar dat we kort vertellen over hoe wij als coachingsbureau dit zien en wat je kunt verwachten mocht je een coach van Supertrainer in willen schakelen. Waar training zich focust op het verbeteren van vaardigheden, helpt zakelijke coaching met het doorbreken van (denk)patronen, aannames en overtuigingen.  Je krijgt inzichten waarom je doet wat je doet, voelt wat je voelt of denkt wat je denkt. Een coach helpt je om je hier bewust van te worden zodat het tastbaar wordt en je ermee aan de slag kunt gaan.

 


Omdat je de kern opzoekt is coaching een duurzame manier om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Door de onderstroom van jouw gedrag, gedachten en gevoelens aan te pakken verklein je de kans op een terugval. Onderwerpen waarvoor je bij ons terecht kunt zijn:

 

-  Vitaler leven

-  Het verbeteren van jouw werk-privé balans

-  Werken aan een positiever zelfbeeld

-  Het vergroten van jouw zelfvertrouwen

 

Er zijn ontelbaar veel vormen van zakelijke coaching, zoek daarom iets dat goed bij je past en onderzoek vooraf. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in RET, Systemisch coachen en Oplossingsgericht coachen. Wil je daar meer weten van ons als coachingsbureau? Neem even contact met ons op!