Incompany training

Persoon 1
Persoon 2
Persoon 3

Incompany trainingen op maat voor jouw team of organisatie

Als je aan de slag wilt met jouw team of organisatie helpen we je daar met alle liefde bij. Voor zowel een energieke interactieve incompany training waarin mensen geprikkeld worden als een traject waar de lange termijn leidend is kun je bij ons terecht. Elke workshop, training of traject passen we aan op jullie behoefte. Daarom is de samenwerking tussen jullie en ons erg belangrijk. Voor, tijdens en na houden we contact zodat we daadwerkelijk impact maken.

 

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom leren we jullie vooraf graag kennen om zo de behoefte te achterhalen. We zijn eerlijk, dat betekent dat we het ook aangeven wanneer iets volgens ons niet realistisch is. We zeggen graag waar het op staat zodat jij vooraf precies weet waar je aan toe bent en naar welk resultaat we samen toewerken.

 

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek. Dan hebben we een vrijblijvend gesprek waarin we samen de behoefte verkennen en krijg je van ons een tevens vrijblijvend inhoudelijk voorstel zodat jij kan kijken of de incompany training iets voor jullie is.

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Inspirerende workshops

Langere trajecten

Intensieve samenwerking

Cases

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?