Incompany

Groei verder met jouw team of organisatie

Background pattern
Incompany
Bedrijfstraining
Incompanytraining

Is jouw organisatie een match met Supertrainer?

Zoals je achter bent gekomen is er een groot aantal aan bureaus dat trainingen en workshops aanbiedt. Daarom kan het lastig zijn om de juiste training of workshop uit te zoeken voor jouw team of organisatie. Dat is waarom het belangrijk is om, naast de onderwerpen van het bureau, ook naar bijvoorbeeld de werkwijze te kijken. Gelukkig kan je hier alvast een kijkje in de keuken van Supertrainer nemen. En geven we hopelijk al een klein beetje antwoord op de volgende vraag: ‘Hoe ziet zo’n training of workshop er straks uit voor mijn team of organisatie?’.

 

Praktisch

Uiteindelijk wil jij een verandering of ontwikkeling in de praktijk zien. Vandaar dat jullie van ons een echt praktische training krijgen. Een training waarin veel plaats is om te oefenen dus. Die praktische handvatten en tools krijgen jullie namelijk het beste onder de knie door er praktisch mee aan de slag te gaan. En geloof ons maar als er meer in een training kan dan ‘rollenspellen’. Jullie zullen tijdens de training ervaren dat jezelf ontwikkelen ook op een originele manier kan waarbij er ook nog ruimte is om te lachen.

 

Coöperatief

Je team voor eventjes uit handen geven kan spannend zijn. Daarom is het van belang om echt samen te werken aan de ontwikkeling van jullie mensen of organisatie. Die samenwerking vloeit bij Supertrainer door het gehele traject. Bij ons kun je een kort lijntje verwachten met snelle communicatie. Concreet betekent dit voor je dat er contactmomenten met Supertrainer zijn zowel voor, na als tussen de verschillende sessies. Zo zorgen we er samen voor dat de training of workshop het beste aangepast blijft aan jullie behoeften en jullie er het maximale uithalen.

 

Beste trainers

Zoals je hieronder kan zien (of  misschien al hebt gehoord) is Supertrainer al enkele keren winnaar van de titel ‘Beste opleider van Nederland’. Als jij ons inschakelt voor een training of workshop ben je dus verzekerd van kwaliteit. Je kan dan putten uit de ervaring van een sterke en diverse groep trainers en trainsters. Ook mag je verwachten dat er straks iemand voor de groep staat die affiniteit heeft met de sector waarin jullie werkzaam zijn.

 

Vraag nu jullie gratis programma aan

Nu je een beetje weet hoe wij werken ben je misschien benieuwd naar hoe een training er dan inhoudelijk uitziet. Dit programma word voor jullie gemaakt aan de hand van een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. In dat gesprek zal iemand van Supertrainer jou vragen wat jullie uit de training of workshop willen halen. Ook heb je zelf de gelegenheid om alle vragen te stellen die je nog hebt. Op basis van dit gesprek ontvang je van ons een gratis offerte inclusief programma en prijs op maat.

Beste Opleider van Nederland 2018
Beste Opleider van Nederland 2021
Beste Opleider van Nederland 2022

Dit zeggen deelnemers van de incompanytraining