Training Persoonlijk leiderschap

Waarom de training Persoonlijk leiderschap?

Wil je graag meer uit jezelf halen? Dan is deze training persoonlijk leiderschap interessant voor jou! Soms heb je het gevoel dat je vastzit in dezelfde patronen of dat je (werkende) leven wat richting mist. Je weet wellicht niet zo goed wat de volgende stap is die je wilt zetten en mist een doel voor de lange termijn. Of je bent heel ambitieus ingesteld en wilt graag ontdekken hoe jij het maximale uit jezelf kunt halen. Wat je reden ook is, deze training persoonlijk leiderschap zorgt dat jij klaar bent voor de volgende stap.

In deze training kom jij erachter hoe je persoonlijk leiderschap inzet om effectiever te worden. Enerzijds krijg jij helder inzicht over jezelf. Je komt erachter wat belemmerende overtuigingen zijn die je hebt en welke (onbewuste) patronen er spelen. Die breng je in kaart en doorbreek je met zelfvertrouwen. Anderzijds ga je ook veel praktisch aan de slag. Je ontvangt handvatten en tools die jou gaan helpen bij het actiever handelen. Ook oefen je met de kenmerken van persoonlijk leiderschap zoals de 7 eigenschappen van Covey. Je ontwikkelt een duidelijke visie voor de toekomst en gaat aan de slag met het maken van een actieplan hiervoor. Het resultaat hiervan is dat jij weer de regie neemt over je eigen leven en een duidelijke lijn naar jouw doelen inzet.

 

Na de training persoonlijk leiderschap:

 • Heb je een duidelijke visie en actieplan
 • Doorbreek je belemmerende opvattingen en patronen
 • Ervaar je meer regie over je eigen leven
 • Heb je praktische tools en handvatten om effectiever te zijn
icon

Afgestemd op jouw behoeften

icon

Praktische training

icon

Beoordeeld met een 9.6

Beste Opleider van Nederland 2018
Beste Opleider van Nederland 2021
Beste Opleider van Nederland 2022
training persoonlijk leiderschap
cursus persoonlijk leiderschap
workshop persoonlijk leiderschap

Programma training persoonlijk leiderschap

Hier vind je de onderdelen die voorbij zullen komen in deze training persoonlijk leiderschap.

 • Inzichten in jouw aannames en overtuigingen
 • Simpele tips en tricks om betere keuzes te maken
 • Praktisch aan de slag met het maken van die eerste stap
 • Zelfvertrouwen, waar krijg je dat van?
 • Hoe neem je leiding over jezelf?
 • Jezelf positief bekrachtigen
 • Een praktisch battleplan om uit te gaan voeren

 

Ontvang een gratis persoonlijk leerplan

Het programma van de training gesprekstechnieken is flexibel. Het definitieve programma wordt namelijk afgestemd op jouw behoeften. Daarom krijg jij van ons een vrijblijvend kennismakingsgesprek van maximaal 15 minuten. Na dit gesprek ontvang jij een gratis persoonlijk leerplan, daarin lees jij hoe jouw training eruit komt te zien. Tevens word jij gekoppeld aan de trainer die het beste bij jou past. Plan daarom meteen een vrijblijvende kennismaking in!

Prijzen van de training persoonlijk leiderschap

€ 1350,-

 • Training aangepast op jouw behoeften

 • 2 sessies

 • 1x telefonische begeleiding tussendoor

 • Training volgen waar en wanneer jij wilt

 • Relevante hand-out

€ 1850,-

 • Training aangepast op jouw behoeften

 • 3 sessies

 • 2x telefonische begeleiding tussendoor

 • Training volgen waar en wanneer jij wilt

 • Alle hand-outs

 • 1x online supportsessie

€ 2650,-

 • Training aangepast op jouw behoeften

 • 4 sessies

 • 3x telefonische begeleiding tussendoor

 • Training volgen waar en wanneer jij wilt

 • Alle hand-outs

 • 1 jaar online support

Reviews over de training persoonlijk leiderschap

Training persoonlijk leiderschap volgen

Als je een cursus persoonlijk leiderschap wilt volgen ben je bij Supertrainer aan het goede adres. Deze training persoonlijk leiderschap is praktisch ingesteld en helemaal afgestemd op jouw behoeften. Misschien heb je wel eens eerder gehoord van persoonlijk leiderschap van Covey. Dat is de auteur van het toonaangevende boek dat over de 7 eigenschappen van persoonlijk leiderschap gaat. Onder andere de theorie uit het boek van Covey hebben we voor jou vertaald naar een cursus persoonlijk leiderschap. Daarin leer je over allerlei tips en voorbeelden van persoonlijk leiderschap. Heel handig voor jou om meteen toe te passen en effectiever te worden in het behalen van je doelen. Na deze cursus persoonlijk leiderschap lukt het jou om effectiever te zijn in je even en behaal je jouw doelen.

 

Voor wie is deze cursus persoonlijk leiderschap?

Deze training persoonlijk leiderschap is voor iedereen die effectiever wil worden in zijn of haar dagelijks leven. Loop jij bijvoorbeeld vast in dezelfde patronen of heb je last van belemmerende overtuigingen? In deze cursus persoonlijk leiderschap kom jij erachter hoe je deze patronen zelfverzekerd doorbreekt zodat jij jezelf naar een hoger niveau kunt tillen. Na deze training heb jij een helder beeld van jezelf. Je weet dan goed waar je kwaliteiten zitten en je valkuilen. Door dit inzichtelijk te hebben weet je waar je persoonlijk aan kunt werken. Wellicht kom jij erachter dat je op het vlak van communicatie nog kunt verbeteren. In dat geval werk je in deze training persoonlijk leiderschap aan gesprekstechnieken die je hier bij helpen. Zo zijn er allerlei voorbeelden te bedenken waarbij jij persoonlijk leiderschap kunt inzetten om effectiever te worden. Na deze training heb jij alle tips en handvatten om jouw doelen te bereiken. Ook bezit je dan een actieplan waarin de route hiernaartoe uitgestippeld is.

 

Waar is deze cursus persoonlijk leiderschap?

De training persoonlijk leiderschap wordt door heel Nederland gegeven. Bijvoorbeeld in steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Amersfoort. Waar je ook woont in Nederland, de trainer komt naar jou toe om deze cursus persoonlijk leiderschap te geven. Dit kan zowel bij jou op het werk, thuis of op een externe locatie zijn. Maar net wat jij het fijnst vindt. Dit geef je aan in het vrijblijvende kennismakingsgesprek. Zo is deze cursus persoonlijk leiderschap altijd bij jou in de buurt waardoor je niet lang hoeft te reizen.

 

Wat kost deze training persoonlijk leiderschap?

De kosten van deze cursus persoonlijk leiderschap zijn afhankelijk van het pakket dat jij kiest. De verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen lees je hierboven bij de prijstabel. Na een gratis telefonisch kennismakingsgesprek van maximaal 15 minuten ontvang jij een persoonlijk leerplan. In dat document lees je over het op maat gemaakte programma en de kosten

 

Kan ik korting krijgen op deze cursus persoonlijk leiderschap?

Ja, het is mogelijk om korting te krijgen om deze training. Je krijgt bijvoorbeeld korting wanneer je de training samen met iemand wil volgen. Informeer naar de mogelijkheden bij het kennismakingsgesprek.

 

Word deze training persoonlijk leiderschap ook incompany gegeven?

Ja, deze training persoonlijk leiderschap kan je ook incompany volgen. De incompanytraining wordt helemaal aangepast aan de wensen van jouw organisatie. Van korte workshop tot en met intensieve samenwerking. Dat is allemaal mogelijk met ons. Aan de hand van een vrijblijvend kennismakingsgesprek ontvangen jullie een tevens vrijblijvende offerte met daarin het programma van de training persoonlijk leiderschap.