Training Teamcoaching

Waarom de training Teamcoaching?

Wil je graag meer grip op je team zonder jouw teamleden hun autonomie af te pakken? Dan sluit de training teamcoaching perfect aan op jouw wensen! Want ook al wéét je dat het goed is om soms wat meer uit handen te geven, je hebt geen garanties en dan kan het spannend zijn om écht die stap te zetten. Bij die transitie helpen we je uiteraard en ondersteunen we je.

Teamcoaching is een combinatie tussen coachend leidinggeven en teamontwikkeling. Door deze elementen te combineren draag je bij aan een team dat zélf beslissingen durft te nemen en eigenaarschap toot. Tegelijkertijd blijf jij de stuwende factor doordat je de lijnen uitzet.

 

Na de training teamcoaching:

  • Laat jij teamleden gemotiveerd werken
  • Vergroot jij het eigenaarschap van collega's
  • Coach jij jouw team vol zelfvertrouwen door lastige momenten
icon

Afgestemd op jouw behoeften

icon

Praktische training

icon

Beoordeeld met een 9.6

Beste Opleider van Nederland 2018
Beste Opleider van Nederland 2021
Beste Opleider van Nederland 2022
training teamcoaching
cursus teamcoaching
workshop teamcoaching

Programma van de training teamcoaching

In deze training teamcoaching behandelen we onder andere de volgende onderdelen:

  • Ontwikkelen van coachingsvaardigheden
  • Basis groepsdynamica
  • Samen jouw team analyseren
  • Het verschil tussen coachen en adviseren
  • Positief feedback geven en ontvangen
  • Motiveren en stimuleren
  • Een praktisch battleplan om uit te gaan voeren

Het precieze programma wordt afgestemd op jouw specifieke behoeften. Benieuwd naar de inhoud van de training voor jou?

 

Reviews over de training teamcoaching

Meer informatie over de training teamcoaching

Wil jij graag een training teamcoaching volgen? In deze cursus teamcoaching gaan we in op methodieken die jou helpen bij het effectief coachen van je team. Dit is een erkende opleiding teamcoach met veel positieve reviews. In de training teamcoaching hebben we het over een teamcoaching model en teamcoaching oefeningen. Ben je opzoek naar een opleiding teamcoaching in de zorg? Dan ben je ook hier aan het juiste adres. Misschien heb je wel de vraag "Wat doet een teamcoach in de zorg?" of wil je weten wat de competenties zijn van een teamcoach in de zorg. We kijken naar jouw uitgangspunt en stellen trainingen samen aan de hand van jouw specifieke behoeften. De training is erg praktisch ingesteld, maar kijkt tegelijkertijd ook naar de interne belemmeringen die jij hebt om bepaald gedrag uit te voeren. Misschien ben je wel bang om anderen aan te spreken of te confronteren? Daar gaan we dan in deze training teamcoaching wat aan doen. Het maakt niet uit wat je huidige niveau is. We zorgen ervoor dat de doelen die jij hebt gehaald worden. Deze training wordt door heel Nederland gegeven. Als je interesse hebt vraag je de brochure aan. Daarna nemen we contact met je op om de inhoud van de training met jou vast te stellen. Alles is erop gericht dat jij zelfverzekerd je team kan coachen na het volgen van deze training teamcoaching.