Training Relatiegericht Communiceren

Waarom de training Relatiegericht Communiceren?

Heb je wel eens het gevoel dat je te direct of inhoudelijk ingesteld bent in je gesprekken voor anderen? Dan is het de moeite waard om je te verdiepen in deze training relatiegericht communiceren. Het is erg irritant wanneer je het gevoel hebt niet door te dringen tot je gesprekspartner. Alsof je allebei op een ander niveau zit en het gesprek niet tot resultaten leidt.

In de training relatiegericht communiceren ga je in op hoe jij jouw communicatie kan afstemmen op de persoon waardoor jij de datgene bereikt dat je wil. We analyseren je communicatie en bieden je praktische handvatten aan om relatiegericht te communiceren. Als resultaat weet jij de juiste snaar te raken bij gesprekspartners waardoor processen in het vervolg effectiever verlopen.

 

Na de training relatiegericht communiceren:

  • Weet jij jouw communicatie af te stemmen op de persoon
  • Lukt het je draagvlak te creëeren voor jouw ideeën en visie
  • Kun je inspelen op de belangen van anderen
icon

Afgestemd op jouw behoeften

icon

Praktische training

icon

Beoordeeld met een 9.6

Beste Opleider van Nederland 2018
Beste Opleider van Nederland 2021
Beste Opleider van Nederland 2022
Background pattern
training relatiegericht communiceren
cursus relatiegericht communiceren
workshop relatiegericht communiceren

Programma: training relatiegericht communiceren

De training zal onder andere deze onderwerpen behandelen:

  • Jouw eigen communicatie analyseren
  • Afstemmen op de persoon
  • Hoe de relatie goed te houden?
  • Strategisch en tactvol je visie delen
  • Wanneer op de inhoud zitten en wanneer niet?
  • Verschillende communicatiestijlen
  • Bewust communiceren om je doel te bereiken

Het precieze programma van de hangt af van jouw doelstellingen. Vooraf maken we telefonisch even kennis met je en bespreken we waar jij behoeften aan hebt. Dit kun je teruglezen in jouw persoonlijke leerplan. Benieuwd naar het exacte programma van de cursus relatiegericht communiceren?

Reviews over relatiegericht communiceren

Training relatiegericht communiceren volgen?

Heb jij interesse in deze training relatiegericht communiceren? In de cursus relatiegericht communiceren gaan in op verschillende communicatie stijlen. Misschien heb jij wel eens gehoord van de communicatiestijlen kleuren. Achter die kleuren kan je komen met de communicatie stijl test. Zo heb jij straks overzicht van communicatiestijlen voorbeelden. Dan kan het zijn dat je een coöperatieve communicatiestijl hebt of juist een beschouwende communicatiestijl. De cursus relatiegericht communiceren is heel erg geschikt voor leidinggevenden en anderen die aan hun gesprekstechnieken willen werken. We geven je een praktische training waarbij ook ruimte is voor het onderwerp effectief communiceren. De training relatiegericht communiceren wordt door heel Nederland gegeven. We komen bij jou in de buurt. Interesse? Vraag dan nu de brochure aan. Dan komen we met je in contact en maken we een persoonlijk leerplan voor je.