Training Relatiegericht Communiceren

Waarom de training Relatiegericht Communiceren?

Relatiegericht communiceren helpt je bij het empathisch overkomen op anderen. Hierdoor is de kans op conflicten kleiner en wanneer deze voorkomen weet je hoe hier mee om te gaan.
Tegelijkertijd betekent het niet dat je jezelf ondergeschikt opstelt aan de ander, je leert hoe je zowel krachtig als relatiegericht kunt communiceren. De training relatiegericht communiceren zorgt er ook voor dat jij de ideeën en visie die je hebt op een heldere en gestructureerde manier kunt overbrengen op een begripvolle manier. Daarnaast wordt er veel aandacht geschonken aan vraagstellingen, het achterhalen van gevoelens en visies van de ander.
icon
Leren met plezier
icon
Praktische training
icon
Afgestemd op jouw behoeften

Werkwijze

1. Kennismakingsgesprek (gratis)

Jij krijgt de beste training als die is afgestemd op jouw behoeften. Daarom brengen we samen jouw situatie in kaart. Dat kan telefonisch en duurt maximaal 30 minuten. Tegelijkertijd kan jij ook alles aan ons vragen om zo te beslissen of we bij je passen.


2. Persoonlijk plan (gratis)

Na het kennismakingsgesprek krijg je binnen enkele dagen jouw persoonlijk plan. Daarin kan je het inhoudelijk programma vinden samen met informatie over ons, onze werkwijze en referenties.


3. Training

Korte sessies die praktisch ingesteld zijn. Bij jou op locatie of bij ons, wat jij het prettigst vindt. Van het drielandenpunt tot Terschelling


4. Support

Na de training blijft Supertrainer voor je klaarstaan. Je krijgt een hand-out en persoonlijk actieplan. Daarnaast mag je gebruik blijven maken van ons, we beantwoorden elke vraag voor je en je mag ons altijd bellen. Ook bellen wij jou zo nu en dan eens op om te vragen hoe het gaat. We willen namelijk dat je blijvend tevreden bent met de training.


Vragen aan Supertrainer?

Heb je een vraag die nog niet is beantwoord? Vraag dan de gratis brochure aan. Zo kunnen we contact met je opnemen en je verder helpen. Hopelijk tot snel!