Training Doelgericht communiceren

Waarom de training Doelgericht communiceren?

Heb jij wel eens het gevoel dat je teveel woorden nodig hebt of niet goed weet hoe je boodschap over te brengen? Dan is deze training doelgericht communiceren interessant voor jou. Het kan namelijk erg frustrerend zijn wanneer je het gevoel hebt niet datgene bereikt of gezegd te hebben dat je wilde. Zeker als je ook nog eens een boel tijd en energie in het gesprek hebt gestoken.

In deze training leer jij hoe je doelgerichter communiceert. Dat doe je door eerst je eigen communicatie in kaart te brengen en vervolgens de praktische handvatten aan te leren die voor jou nuttig zijn. Zo weet jij jouw ideeën en visie op een zelfverzekerde en gestructureerde manier over te brengen. Ook in de lastige situaties waarin je weerstand ervaart.

 

Na de training doelgericht communiceren:

  • Bewaak je de lijn en structuur in de gesprekken die je voert
  • Weet je anderen te overtuigen van jouw visie
  • Ben je zelfverzekerd in de gesprekken die je voert
icon

Afgestemd op jouw behoeften

icon

Praktische training

icon

Beoordeeld met een 9.6

Beste Opleider van Nederland 2018
Beste Opleider van Nederland 2021
Beste Opleider van Nederland 2022
Background pattern
training doelgericht communiceren
cursus doelgericht communiceren
workshop doelgericht communiceren

Programma: Training doelgericht communiceren

In de training doelgericht communiceren gaan we onder andere in op de volgende onderwerpen:

  • Op een heldere manier je boodschap overbrengen
  • Structuur in gesprekken aanbrengen
  • Zelfverzekerd en krachtig overkomen
  • Omgaan met lastige situaties en gesprekspartners
  • Jouw eigen communicatie analyseren
  • Je boodschap afstemmen op de persoon en situatie
  • Gesprekstechnieken voor verschillende situaties

Het precieze programma stemmen we af op jouw behoeften. Zo weet je zeker dat de voor jou relevante onderwerpen en materie worden behandeld. Benieuws naar welke onderwerpen in jouw training naar voren komen?

Reviews over doelgericht communiceren

Training doelgericht communiceren volgen

Heb jij interesse in het volgen van deze training doelgericht communiceren. In deze cursus doelgericht communiceren behandelen we allerlei gesprekstechnieken die ervoor zorgen dat jouw gesprekken meer structuur  krijgen. De workshop doelgericht communiceren en beïnvloeden wordt helemaal op maat samengesteld aan de hand van jouw wensen. Dit is een praktische training waarbij dus veel geoefent wordt. We behandelen bijvoorbeeld de vraag: "Wat is communiceren?" en gaan in op het communicatieproces. Misschien ben je zelfs wel actief in een specifiek beroep waardoor het onderwerp communicatie in de zorg misschien juist relevant voor je is. De training doelgericht communiceren wordt bij jou in de buurt gegeven. Vraag daarom snel een brochure aan met meer informatie over het programma en de prijzen. Hopelijk tot snel!