Dit zijn wij!

Zo leer je ons vast een beetje kennen

Tijs Metternich

Tijs Metternich

Trainer & Chef Product

 

Als trotse mede-oprichter houdt Tijs zich veel bezig met zaken die te maken hebben met de inhoud en werkwijze van onze trainingen. Hiervoor heeft hij een onuitputtelijke creativiteit en energie die er soms voor zorgen dat we in de vroege morgen als eerste de ingesproken voiceberichten met ideeën van Tijs horen over een traject bij een klant. Wil of volg jij een op maat gemaakt incompany-traject bij ons? Dan krijg je Tijs er automatisch bij.

 

Daarnaast weet Tijs de sfeer op onze vrijmibo’s altijd te verhogen met zijn dubieuze muzieksmaak. Van jaren 90’ house tot de laatste Ierse folkmuziek, niets ontsnapt aan de radar van onze huis-dj. Is Tijs even niet te bereiken? Dan is de kans aanwezig dat je hem in Oost-Europa zal aantreffen. Zijn grote liefde naast Supertrainer.

Cindy Wolf

Cindy Wolf

Trainster & Coach

 

Cindy reist het hele land door om trainingen te geven over onder andere gesprekstechnieken, een favoriet onderwerp waar ze in is gespecialiseerd. Weet je niet welke vragen je kunt stellen of mis je juist structuur in een gesprek? Cindy weet er raad mee en helpt je graag. Daarnaast is ze actief bij een stichting waar ze werkt met allerlei mensen uit het autistisch spectrum.

 

Als Cindy niet op pad is houdt ze ons scherp op kantoor. Zelfs als oprichter kom je niet weg met slordigheden en dat is maar goed ook. Maar dat maakt ons op kantoor niet zoveel uit, want als we de onbeperkte lach en vrolijkheid van Cindy zien is onze dag meteen weer goed.    

Sanne Kiljan

Sanne Kiljan

Trainer & Chef Contact

 

Bel of mail je ons? Dan krijg je te maken met Sanne die je altijd vriendelijk en nuchter te woord zal staan. Als allrounder houdt hij zich bezig met zowel het voeren van intakegesprekken als het up-to-date houden van deze website. Al onze bonnetjes leveren we ook bij hem in. Doordat hij zelf ook ervaring heeft met het geven van trainingen weet hij altijd goed advies te geven aan mensen die nog aan het oriënteren zijn. En als hij het écht niet kan laten pakt hij de training zelf op.

 

Doordat hij het meeste van ons op kantoor te vinden is, is hij ook onverslaanbaar (in zijn fantasie) op de pooltafel die op kantoor te vinden is. Niet door talent overigens, de ballen vliegen nog regelmatig van tafel. In de zomer vertoeft hij met een boek op het strand. Want tja, het blijft een Zeeuw.

Ruud van Oorschot

Ruud van Oorschot

Trainer & Coach

 

Dankzij Ruud loopt het team van Supertrainer helemaal op rolletjes. Hij is namelijk gespecialiseerd in conflicten oplossen en voorkomen, management en omgaan met feedback en stress. Ruud heeft ruime ervaring met het aansturen van (internationale) teams en brengt die kennis graag over op anderen. Als gediplomeerd mediator wordt hij buiten ons ook regelmatig ingeschakeld bij het oplossen van burenruzies en andere moeilijkheden.

 

Ook bezit Ruud over een grote dosis creativiteit die hij graag uit met verf op de panelen. We hopen stiekem dat hij ooit nog eens beroemd wordt. Dan kunnen wij in ieder geval zeggen dat we een echte “van oorschot” aan de muur hebben hangen.

Zjoske Kanters

Zjoske Kanters

Trainster & Coach

 

Coachend leidinggeven en teamcoaching, dat zijn de onderwerpen waar het hart van Zjoske warm van wordt. Vol passie en plezier geeft ze trainingen. Ze houdt er ook van om ons als team uit te dagen en laat ons vaak diep nadenken en onze kracht ontdekken waardoor we als geheel verbeteren. Het komt meer dan eens voor dat Zjoske maanden na een traject dat al is afgelopen nog eens een koffie drinkt met een oud-deelnemer. Die warme banden die ze onderhoudt tekenen haar.

 

Naast Supertrainer heeft ze passie voor de natuur en reizen. Mochten we ooit internationaal gaan met Supertrainer dan weten we in ieder geval op wie we kunnen rekenen.

Gideon van der Lee

Gideon van der Lee

Trainer

 

Ken je die mensen die het ergens gezellig vinden en dan blijven plakken? Daar is Gideon er één van. Na zijn stage bij ons blijven hangen en nu volwaardig trainer en lid van het team. We kunnen ons inmiddels niet meer indenken hoe we Supertrainer draaiende houden zonder hem. Tijdens de incompanytrainingen houdt Gideon altijd de sfeer erin met zijn onweerstaanbare glimlach. Daarnaast heeft hij veel expertise op het onderwerp ‘gesprekstechnieken’, hij leert je de fijne kneepjes over hoe je effectieve gesprekken kunt voeren.

 

Gideon volgt de laatste trends altijd op de voet. Wist je dat het tegenwoordig helemaal hip is om online te investeren in kunst? Wij ook niet. Voor Gideon is dat alweer oud nieuws.

Lotte van Sprang

Lotte van Sprang

Trainer & Coach

 

Die glimlach op de foto is zeker niet gespeeld. Wij hebben Lotte oprecht nog nooit zonder lach en stralende ogen gezien. Lotte heeft brede interesses als trainster en je haar dan ook kunnen zien bij veel verschillende onderwerpen. Van ‘Persoonlijk leiderschap’ en ‘Assertiviteit’ tot aan ‘Gesprekstechnieken’, Lotte helpt je ermee. Daarnaast is ze een groot fan van inspelen op het moment. Komt er tijdens de training iets op haar pad waarvan ze denkt ‘Dat staat niet in het programma, maar moeten we wel even op ingaan’. Doet ze gewoon.

 

Tijs van Bergen

Tijs van Bergen

Trainer & Coach

 

Tijs is passievol over alles wat met groei en ontwikkeling te maken heeft. Daarin legt hij niet alleen de lat hoog voor zichzelf maar ook voor anderen. Hij weet je als geen ander te motiveren om jouw doelen te behalen. Daarbij is het uitgangspunt jou als compleet mens. Tijs pakt het breed en verbindt onderwerpen en gedachten met elkaar waarvan je niet wist dat ze invloed op elkaar hadden.

 

Naast zijn passie voor het geven van trainingen heeft hij ook een liefde voor de spirituele zaken die het aardse soms even ontstijgen. Meditaties en yoga bijvoorbeeld. Ook is eten dat ervoor zorgt dat lichaam en geeft op één lijn blijven belangrijk. Al zondigt hij zo nu en dan wel met een vette hamburger.

Nody Hourmus

Nody Hourmus

Trainer & Coach

 

Drie punten waar je ons aan mag houden. Altijd!

icon
Aangepast op jouw behoeften
We passen de inhoud aan op jou
icon
Praktisch
Meteen toepassen in de praktijk
icon
Contact
We communiceren open en snel

Ons verhaal

Wij zijn Supertrainer begonnen met de overtuiging dat bedrijfstrainingen een stuk beter kunnen. Wij geloven dat een training leerzaam, impactvol én ook nog eens leuk om te volgen kan zijn. Prettig contact met jou vinden we daarbij erg belangrijk.

 

Impact maken doen we samen door af te stemmen op jouw behoeften. Leren over de onderwerpen die voor jou van toepassing zijn én dat op een praktische manier doen! Dat is de filosofie van Supertrainer.

 

Voor de oprichting hebben we met honderden mensen gesproken die wel eens een bedrijfstraining volgden. Hun antwoorden en ideeën hebben we gebruikt om Supertrainer verder te ontwikkelen, en zo doen we dat nog steeds. Jouw feedback is essentieel voor onze kwaliteit en zeer welkom.

 

4 jaar geleden zag Supertrainer het levenslicht en ondertussen zijn we gegroeid tot een leuk team wat vooral veel plezier heeft tijdens de trainingen en daarbuiten. We nestelen in een bruisend kantoor in Eindhoven. Daar ben je overigens altijd welkom. Honderden kandidaten en vele organisaties verder worden we inmiddels beoordeeld met een 9.6! Daar zijn we ontzettend trots op.

 

Met groet!

 

Het team van Supertrainer