Dit zijn wij!

Zo leer je ons alvast een beetje kennen

Ruud van Oorschot

Ruud van Oorschot

Trainer & Coach

 • Leiderschap, Conflictmanagement, Beïnvloeden en Overtuigen
   

Regio: Zuid-Nederland

 

 

"Ruud is mediator en heeft veel ervaring als leidinggevende. Deze ervaringen zet hij in om jou effectiever te maken als leidinggevende. Zowel coachend leidinggeven als communicatiestijlen komen vaak bij Ruud aan bod."

Zjoske Kanters

Zjoske Kanters

Trainer & Coach

 • Coachingsvaardigheden, Omgaan met Stress, Persoonlijke Effectiviteit

 

Regio: Noord-Brabant

 

"Echt tot de kern komen is wat Zjoske typeert bij haar trainingen en coaching. Soms is het even graven, maar samen met Zjoske vind je die schat!"

Cindy Wolf

Cindy Wolf

Trainer & Coach

 • Communicatie, Gesprekstechnieken
   

Regio: Noord-Brabant & Limburg

 

"Bij Cindy ga je aan de slag! Veel praktisch werken met het ontwikkelen van vaardigheden als uitgangspunt. Cindy is een kei in dingen simpel houden, echt een talent!"

Lotte van Sprang

Lotte van Sprang

Trainer & Coach

 • Assertiviteit, Persoonlijk Leiderschap, Time-Management
   

Regio: Randstad

 

 

"Lotte haar trainingen zitten als een Zwitsers uurwerk in elkaar, het klopt helemaal. En de uitvoering is zo mogelijk nog beter! Met een hoop humor en plezier jezelf ontwikkelen, wat wil je nog meer?"

 

Sebastiaan Nieuwland

Sebastiaan Nieuwland

Trainer & Coach

 • Communicatie, NLP, (Persoonlijk) Leiderschap
   

Regio: Randstad

 

"Als je door Sebastiaan wordt getraind weet je één ding zeker, geen poespas. Recht door zee en direct op het doel af omschrijft Sebastiaan het best. Als dat bij je past is hij de trainer voor jou!"

Gideon van der Lee

Gideon van der Lee

Trainer & Coach

 • Gesprekstechnieken, Persoonlijke Effectiviteit

 

Regio: Midden- en Zuid-Nederland

 

"Gideon blinkt uit in het praktisch trainen van gesprekstechnieken. Luisteren, Samenvatten, Doorvragen is de basis, maar hij gaat graag een stapje verder!"

Anne Boin

Anne Boin

Trainer & Coach

 • Assertiviteit, (Persoonlijk) Leiderschap, Coaching

 

Regio: Randstad

 

 

"Anne is een natuurtalent als het gaat om de juiste vragen te stellen. Binnen no-time weet ze met haar oprechte interesse en ervaring pijnpunten bloot te leggen en tot praktische oplossingen te komen."

 

Lex van Ham

Lex van Ham

Trainer & Coach

 • Leiderschap, Communicatie, Persoonlijke Effectiviteit
   

Regio: Zuid-Nederland

 

"Lex is een ster in het effectief trainen van vaardigheden en durft ook een stap verder te kijken. Hij benoemt het gedrag dat hij ziet en geeft je praktische tips en tricks om jezelf daarin te ontwikkelen."

Brigitte Wijnsma

Brigitte Wijnsma

Trainer & Coach

 • Assertiviteit, Gespreksvaardigheden, Leidinggeven

Regio: Randstad

 

"Door haar veelzijdigheid is Brigitte heel goed in staat om het totale plaatje te zien. En als dat plaatje nog mooier kan, gaat ze recht op haar doel af door precies de juiste vragen te stellen. Met haar oog voor detail bouwen jullie samen een meesterwerk!"

Marrit de Vries

Marrit de Vries

Trainer & Coach

 • Communicatie, Gesprekstechnieken, Coachingsvaardigheden

 

Regio: Noord- en Oost-Nederland 

 

"Marrit heeft energie voor drie! Als radio-dj met een achtergrond in learning en development is zij de ideale trainer om jou te helpen met het ontwikkelen van een krachtige communicatiestijl. Met haar vrolijke energie wordt elke training een feestje!"

Welmoed de Graaf

Welmoed de Graaf

Trainer & Coach

 • Communicatie, Omgaan met Emoties, Presenteren
   

Regio: Midden-Nederland

 

"Met haar theaterachtegrond is Welmoed als geen ander in staat om gedrag zichtbaar te maken. Plak daar nog een scherpe geest en goed dosis humor bij en een toptraining is gegarandeerd!"

Het Team

Ben jij onze volgende Supertrainer?

Supertrainer groeit en zo nu en dan versterken wij ons team, misschien ben jij wel de volgende! Ook al hebben we geen openstaande vacature, we maken graag kennis met je. We vinden het namelijk belangrijk dat we elkaar al een keer gesproken hebben voordat we er een nieuwe trainer bij betrekken. Zin in een kennismakingsgesprek?

Stuur een mailtje naar: tijs@supertrainer.nl.

Annerieke Vorsteveld

Annerieke Vorsteveld

Trainer & Coach

 • Communicatie, Persoonlijke Effectiviteit, Assertiviteit

 

Regio:Oost-Nederland

 

"Haar aanstekelijke vrolijkheid zorgt vanzelf dat je zin krijgt om jezelf te ontwikkelen. Of dat nou 1-op-1 is of in een groepstraining, Annerieke zorgt ervoor dat je zowel tot inzichten komt als jouw vaardigheden ontwikkelt!"

 

Sanne Kiljan

Sanne Kiljan

Chef Contact

 

"Als "Chef Contact' zorgt Sanne dat alle contactaanvragen bij Supertrainer vlekkeloos verlopen. Heb je interesse in een 1-op-1 training? Dan krijg je Sanne aan de lijn! Met zijn vrolijkheid en doortastende vragen weet hij binnen no-time jouw behoefte te achterhalen. Daarna schrijft hij een Persoonlijk Plan voor je, helemaal vrijblijvend!"

Tijs Metternich

Tijs Metternich

Chef Relaties

 

"Wil je een incompanytraining voor jouw organisatie of een team? Dan krijg je met Tijs te maken! Samen met de meest geschikte trainer gaat hij aan de slag met jullie offerte. Hij kan hier zijn creativiteit in kwijt en zorgt er altijd voor dat er een mooi en degelijk programma wordt ontwikkeld speciaal aangepast op jullie behoeften. Alles op maat dus!"

Drie punten waar je ons aan mag houden. Altijd!

icon
Aangepast op jouw behoeften
We passen de inhoud aan op jou
icon
Praktisch
Meteen toepassen in de praktijk
icon
Contact
We communiceren open en snel

Ons verhaal

Nu je ons allemaal hebt gezien vertellen we je graag wat ons bindt. We zijn namelijk allemaal heel andere personen met diverse invalshoeken. Juist die verschillen vinden we ontzettend leuk! Want wat we allemaal hebben is dat we benieuwd zijn naar hoe een ander in elkaar zit. Niet alleen bij elkaar, maar ook naar de deelnemers van onze trainingen. Wie weet ben jij wel de volgende!

 

Daarom kijken we ook eerst naar jou. Jij als persoon bent altijd leidind voor de inhoud van onze trainingen. Vaak zijn onderwerpen zo breed dat er meerdere oplossingen zijn. Hoe beter wij naar jou en jouw doel kijken, hoe gerichter wij samen de juiste oplossing voor jou weten te vinden. 

 

Impact maken doen we samen door af te stemmen op jouw behoeften. Leren over de onderwerpen die voor jou van toepassing zijn én dat op een praktische manier doen! Al doende leert men, dát is de filosofie van Supertrainer.

 

Of het nu gaat om een 1-op-1 training of een organisatiebreed traject, we hebben alles in huis om van elke training een succes te maken. We worden gedreven door ontwikkeling, de jouwe en die van onszelf. We houden ervan om praktisch te trainen, op creatieve en doeltreffende manieren. Vooral veel te ervaren en in praktijk te brengen. Of dat de reden is dat we gemiddeld een 9.6 scoren? Dat zou zomaar kunnen. Wij zijn er in elk geval onwijs trots!

 

 

Met groet!

 

Het team van Supertrainer