Training Gesprekstechnieken

Waarom de training Gesprekstechnieken?

Zou jij ook graag willen dat je gesprekken effectiever verlopen? Dan is de training gesprekstechnieken interessant voor jou. Soms lukt het niet om goed over te brengen wat je in je hoofd hebt zitten. Daardoor kom je misschien niet altijd krachtig en zelfverzekerd over. Dat kan frustrerend zijn en oneerlijk voelen.

In deze training gaan wij in op hoe je op een heldere en gestructureerde manier jouw gesprekken vorm geeft. Na de training heb jij de tools in handen om snel tot de kern van het gesprek te komen. Zo kom je krachtig over, ook in moeilijkere situaties met lastige gesprekspartners.

 

Na de training gesprekstechnieken:

  • Kan jij jouw communicatiestijl aanpassen op de situatie
  • Houd je de lijn vast in de gesprekken die je voert
  • Ben jij zelfverzekerd in je gesprekken met lastige gesprekspartners
icon

Afgestemd op jouw behoeften

icon

Praktische training

icon

Beoordeeld met een 9.6

Beste Opleider van Nederland 2018
Beste Opleider van Nederland 2021
Beste Opleider van Nederland 2022
Background pattern
training gesprekstechnieken
cursus gesprekstechnieken
workshop gesprekstechnieken

Programma: training gesprekstechnieken

In de training gaan we onder andere in op de volgende zaken:

  • Leren omgaan met verschillende communicatiestijlen
  • Helder en gestructureerd een gesprek voeren
  • Gesprekstechnieken & handvatten
  • Tot de kern van het gesprek komen
  • Krachtig en zelfverzekerd in je gesprekken
  • Bewustwording over je eigen communicatie
  • De lijn in een gesprek vasthouden

Het precieze programma hangt af van jouw specifieke behoeften. Benieuwd naar jouw programma van de training?

Reviews over gesprekstechnieken

Training gesprekstechnieken volgen?

Ben je op zoek naar een training gesprekstechnieken of een cursus gesprekstechnieken? Dan kan Supertrainer je verder helpen met het verbeteren van je effectieve gesprekstechnieken. In deze cursus gesprekstechnieken coaching kijken we naar wat jij nodig hebt. Op basis daarvan passen we het programma van de training gesprekstechnieken aan jouw wensen aan. Wil je meer structuur in je gesprekken of juist meer diepgang in je gesprekken? Twee verschillende onderwerpen die allebei naar voren kunnen komen in deze praktische cursus gesprekstechnieken. Misschien wil je wel graag een cursus gesprekstechnieken zorg of een cursus gesprekstechnieken onderwijs omdat je in één van die sectoren werkzaam bent. Ook dan is deze training gesprekstechnieken geschikt voor je. Het maakt namelijk niet uit wat je niveau is. Daarin wordt de communicatie training namelijk op jou aangepast. Na een kennismakingsgesprek krijg jij een vrijblijvend inhoudelijk programma op maat van ons. Daarin kan je de onderwerpen van deze cursus gespreksvoering vinden. Dat is bijvoorbeeld een gesprekstechniek zoals luisteren samenvatten doorvragen (LSD). Deze tool helpt je bij het krachtig communiceren en krijgen van structuur in gesprekken. Daarnaast zijn er nog andere effectieve gesprekstechnieken die we in de communicatietraining behandelen. Allemaal gericht op dat jij zelfverzekerd je gesprekken in gaat. Als je graag een online cursus gesprekstechnieken wil is dat ook geen probleem. Deze training gesprekstechnieken kan ook heel makkelijk online worden gegeven. In principe komen we echter bij jou langs. Deze training wordt door heel Nederland gegeven.

 

Voor wie is de training gesprekstechnieken?

Deze cursus gesprektechnieken is voor iedereen die betere gesprekken wil voeren. In deze training bieden we je praktische gesprekstechnieken die je zowel privé als op het werk kunt inzetten. Misschien ben je wel manager en vind je sommige gesprekken met werknemers of teamgenoten lastig. Of werk je in het onderwijs of de zorg en heb je daar soms lastige gesprekken voor je kiezen. Ook het niveau van deze cursus gesprekstechnieken is afgestemd op jou. Of je nu werkzaam bent op de vloer met je handen of vergaderingen hebt met mede-managers. Wat je persoonlijke situatie ook is. Deze training gesprekstechnieken biedt jou de praktische handvatten om zelfverzekerd je gesprekken in te gaan.

 

Waar is de training?

Deze cursus gesprekstechnieken wordt door heel Nederland gegeven.