Training Feedback geven en ontvangen

Waarom de training Feedback geven en ontvangen?

Feedback geven en ontvangen helpt bij het goed houden van de relaties in het team en bij het verbeteren van elkaars prestaties. Daarom is het belangrijk om dit op een goede en impactvolle manier te doen.

Zo voorkom je dat conflicten onderhuids sluimeren. In de training leer je niet alleen hoe jij op een goede manier kan feedback geven en ontvangen. Maar ook hoe je deze manier overbrengt op anderen in jouw team en organisatie zodat er een positieve cultuur ontstaat. Daarnaast kunnen we andere onderwerpen meenemen in deze training zoals het omgaan met conflicten wanneer deze onverhoopt toch plaatsvinden.

icon

Afgestemd op jouw behoeften

icon

Praktische training

icon

Beoordeeld met een 9.6

Werkwijze

1. Kennismakingsgesprek (gratis)

Jij krijgt de beste training als die is afgestemd op jouw behoeften. Daarom brengen we samen jouw situatie in kaart. Dat kan telefonisch en duurt maximaal 30 minuten. Tegelijkertijd kan jij ook alles aan ons vragen om zo te beslissen of we bij je passen.


2. Persoonlijk plan (gratis)

Na het kennismakingsgesprek krijg je binnen enkele dagen jouw persoonlijk plan. Daarin kan je het inhoudelijk programma vinden samen met informatie over ons, onze werkwijze en referenties.


3. Training

Korte sessies die praktisch ingesteld zijn. Bij jou op locatie of bij ons, wat jij het prettigst vindt. Van het drielandenpunt tot Terschelling


4. Support

Na de training blijft Supertrainer voor je klaarstaan. Je krijgt een hand-out en persoonlijk actieplan. Daarnaast mag je gebruik blijven maken van ons, we beantwoorden elke vraag voor je en je mag ons altijd bellen. Ook bellen wij jou zo nu en dan eens op om te vragen hoe het gaat. We willen namelijk dat je blijvend tevreden bent met de training.


Vragen aan Supertrainer?

Heb je een vraag die nog niet is beantwoord? Vraag dan de gratis brochure aan. Zo kunnen we contact met je opnemen en je verder helpen. Hopelijk tot snel!