0
Kandidaten getraind
0
Supertrainers staan klaar voor jou
0
Organisaties in Nederland hebben voor ons gekozen

Trainingen met impact

Ja, dat klinkt leuk natuurlijk zo’n belofte. Maar hoe zorgen we er dan voor dat dit niet slechts bij een belofte blijft?

Om die vraag te beantwoorden moeten we terug in de tijd naar de oprichting van Supertrainer. Dit bedrijf is namelijk ontstaan uit een frustratie. Onze frustratie is namelijk dat wij van Supertrainer vinden dat de trainerswereld voor 90% gevuld is met “poeha”. Geklets in de ruimte dat je na een maand alweer vergeten bent.

Onze trainingen over gesprekstechnieken, teamcoaching en effectief communiceren onthoud je zeker!

Wij geloven dat een training pas echt goed is wanneer jij er in de praktijk op de werkvloer iets aan hebt. Theoretische modellen uittekenen op een flip-over in een klassikale setting draagt daar volgens ons vaak niet aan bij.

Daarom zorgen wij dat we jou en je organisatie eerst goed leren kennen vooraf. Daarna zetten we een praktische training in elkaar die afgestemd is op jouw unieke behoeften.  

En daar gaan we ver in. We stellen letterlijk alles af op jouw leerbehoefte, we zorgen bijvoorbeeld zelfs voor een trainer die bij jou past

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen op de onderwerpen van gesprekstechnieken, leidinggeven, teamcoaching en effectief communiceren?

Bekijk dan nu snel ons aanbod

Bekijk ons aanbod