Training Persoonlijk Leiderschap

training persoonlijk leiderschap

De training persoonlijk leiderschap is er voor jou!

 • Jij bepaalt waar (op je werk, bij jou thuis, of bij ons)
 • Jij bepaalt wanneer (zelfs in het weekend staan we voor je klaar)

Dit is iets voor jou als je:

 • Een training zoekt die is afgestemd op jouw behoeften
 • Geen zin hebt om wéér hetzelfde te leren in een klasje
 • Praktische tools zoekt die je meteen kunt toepassen tijdens je werkzaamheden

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de training Persoonlijk Leiderschap. Bij Supertrainer gaat een training misschien iets anders dan je gewend bent. Wij geloven dat jij sneller en effectiever leert als we alle aandacht voor jou hebben. En niet voor een heel klasje waarin iedereen wat anders wil leren.

Een hele dag lang heb jij je personal trainer. Je hebt geboekt en er zin in. Komt dat even goed uit, want je hoeft niet langer te wachten op een startdatum. Jouw training kan dus worden ingepland precies wanneer jij dat wil.

Je hoeft niet steeds op en neer naar een locatie waar je grotendeels leert wat anderen willen. Nee, je leert precies wat jij nodig hebt. Oh, en nog een cadeautje, wij komen naar jou toe. Op jouw werk, thuis of ergens waar jij het prettig vindt.

650
4 uur
1050
2x 4 uur
1950
2x 8 uur
Ontvang de gratis brochure

Wat krijg je allemaal?

 • Certificaat!
 • Intakegesprek & Persoonlijke brochure
 • De training
 • Hand-out met praktische tools
 • Actieplan over hoe jij de training gaat toepassen op je werk
 • Trainingsacteur indien nodig
Waarom de training Persoonlijk Leiderschap?
De training Persoonlijk Leiderschap zoomt helemaal in op jou als karakter en hoe je vanuit jouw kracht leiding wilt en kúnt geven. Niet zozeer aan de hand van allerlei hippe HR-modellen, maar aan de hand van jou als persoon. Persoonlijk Leiderschap is een training die uitermate geschikt om 1-op-1 te volgen omdat er een deel coaching bij komt kijken. Supertrainer coacht je op een prettig confronterende manier zodat je een helder beeld krijgt van hoe jij bent als leider. Dit heeft als resultaat dat je beter in staat bent om vanuit jouw eigen persoon en intuïtie leiding te geven. De training Persoonlijk Leiderschap kan naast een losse training perfect worden geboekt als verdieping. Het wordt vaak geboekt in combinatie met Teamcoaching, Motiveren van teams of Coachend Leidinggeven.

Omdat jij het uitgangspunt bent van de training Persoonlijk Leiderschap, wordt de hele training opgebouwd vanuit jouw behoefte. Na de training krijg jij jouw eigen hand-out. Daarin staat wat we op de dag van de training hebben besproken. Samen met jouw persoonlijk actieplan over hoe de behandelde kennis en technieken toe te passen in jouw dagelijkse werkzaamheden. Meer weten over hoe Supertrainer jou verder kan helpen? Vraag dan nu de gratis brochure aan.

Iets voor jou?
Meld je aan voor deze training
Meer informatie?
Bel ons voor meer informatie
Ontvang de gratis brochure
 • Ik heb de gratis brochure aangevraagd, wat nu?
  Wanneer je de gratis brochure aangevraagd hebt komen we graag in contact met je. We maken het liefst een persoonlijke brochure voor je namelijk. Zo kun je een betere afweging maken of de training iets voor jou is. Bij een persoonlijke training hoort een persoonlijke brochure. Op basis van een kort intakegesprek brengen we jouw situatie in kaart. Wat zijn je doelen? En wat weet je bijvoorbeeld al over het onderwerp? Aan de hand van dit soort vragen maken wij voor jou een brochure inclusief programma. Die kun je lekker op het gemakje thuis lezen zodat je kunt beslissen of de training iets voor jou is. Deze brochure en dit intakegesprek zijn geheel vrijblijvend en hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Deelnemers beoordelen ons met een 9.4!