Afgestemd op jouw wensen

Lijkt het je interessant om met Supertrainer samen te werken maar wil je dit net op een andere manier dan hoe wij dit op de website hebben staan? Dan is het handig om even contact met ons op te nemen.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je meerdere dagen training wilt in plaats van de aangeboden 2x 8 uur. Misschien wil je liever 5 dagen training van 8 uur. Of 4x 4 uur in plaats van 2x 8 uur.

Of misschien wil je dit wel met een heel team doen en wil je een programma waarbij we een klassikale training combineren met 1-op-1 begeleiding? Ook daar hebben we ervaring in.

Omdat we de trainingen 1-op-1 geven is dat natuurlijk allemaal mogelijk. We kunnen niet alles wat mogelijk is bij ons op de website zetten. Dat zou erg veel pagina’s opleveren. Bel ons daarom op en vraag naar de mogelijkheden.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een onderwerp hebt dat waarvan jij je afvraagt of dit aansluit bij onze kennis. Soms worden er nu eenmaal verschillende termen gebruikt voor soortgelijke onderwerpen. Transformationeel leiderschap is bijvoorbeeld een term die wij omschrijven als Persoonlijk leiderschap. Ook voor dit soort vragen mag je ons altijd bellen. Dan vertellen wij over de kennis die we in huis hebben.

Zo is er veel mogelijk bij Supertrainer. Het gaat er immers om dat we een training geven die is afgestemd op jouw behoeften. Laat ons vrijblijvend weten wat je nodig hebt en we bespreken graag de mogelijkheden met je!

Ontvang de gratis brochure
Bel ons!
Bel ons voor meer informatie
Ontvang de gratis brochure