Wie is Supertrainer?

Supertrainer is the new kid on the block in trainersland. Wij doen dingen net even anders dan je misschien gewend bent van onze concurrenten. Klassikale trainingen waar je minstens enkele weken op moet wachten totdat ze beginnen geloven we niet in. Jij wilt toch ook dat het maximale uit de training wordt gehaald? Wij wel in ieder geval. Daarom geven wij 1-op-1 trainingen voor de prijs van een klassikale training. Hoe doen we dat? Simpel! Door bij jou langs te komen op je werk, bij je thuis of een andere locatie die jij uitzoekt. Dat scheelt ons locatiekosten waardoor de prijs laag kan blijven. Jou scheelt het ook nog eens reistijd, nog zo’n bijkomend voordeel. Oh ja, we geven de training natuurlijk ook precies wanneer het jou uitkomt. Deze week de aanvraag en intake, dan kan je de week erop al de training volgen.

Omdat we 1-op-1 trainingen geven, weten we zeker dat de training altijd is afgestemd op jouw wensen. Je doet een aanvraag op één van de onderwerpen die je aanspreekt. Daarna plannen we een vrijblijvende intake in. In die intake achterhalen we jouw leerbehoeften waardoor we een training kunnen ontwerpen die precies is afgestemd op jouw wensen. We hoeven geen rekening te houden met andere deelnemers dat betekent dat we de training precies op jouw niveau en tempo geven, je hoeft niet te luisteren naar andermans vragen die niet relevant voor jou zijn.

Supertrainer is er vooral voor de jonge professional. We helpen je met vaardigheden die jou helpen bij het waarmaken van je ambities. We doen niets liever dan jou zien groeien. Neem snel een kijkje bij de onderwerpen! Wie weet zit er voor jou ook iets tussen.

Tot snel!

Supertrainer