Training Conflicten in teams

Waarom de training Conflicten in teams?

In de training conflicten in teams leer je hoe je de conflicten die in een groep ontstaan aangaat. Hoe je deze conflicten blootlegt, bespreekt en er volgens kracht uit haalt voor je team.
We gaan het hebben over hoe je communiceert met de betrokkenen, maar ook hoe je omgaat met je eigen positie en gevoel daarin. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe je sluimerende ontevredenheid aanpakt voor het uitmond in een conflict, een ander belangijk onderdel van deze training.
icon
Leren met plezier
icon
Praktische training
icon
Afgestemd op jouw behoeften

Werkwijze

1. Kennismakingsgesprek (gratis)

Jij krijgt de beste training als die is afgestemd op jouw behoeften. Daarom brengen we samen jouw situatie in kaart. Dat kan telefonisch en duurt maximaal 30 minuten. Tegelijkertijd kan jij ook alles aan ons vragen om zo te beslissen of we bij je passen.


2. Persoonlijk plan (gratis)

Na het kennismakingsgesprek krijg je binnen enkele dagen jouw persoonlijk plan. Daarin kan je het inhoudelijk programma vinden samen met informatie over ons, onze werkwijze en referenties.


3. Training

Korte sessies die praktisch ingesteld zijn. Bij jou op locatie of bij ons, wat jij het prettigst vindt. Van het drielandenpunt tot Terschelling


4. Support

Na de training blijft Supertrainer voor je klaarstaan. Je krijgt een hand-out en persoonlijk actieplan. Daarnaast mag je gebruik blijven maken van ons, we beantwoorden elke vraag voor je en je mag ons altijd bellen. Ook bellen wij jou zo nu en dan eens op om te vragen hoe het gaat. We willen namelijk dat je blijvend tevreden bent met de training.


Vragen aan Supertrainer?

Heb je een vraag die nog niet is beantwoord? Vraag dan de gratis brochure aan. Zo kunnen we contact met je opnemen en je verder helpen. Hopelijk tot snel!