Training Leidinggeven aan je team

Waarom de training Leidinggeven aan je team?

Als leidinggevende heb je een veel verschillende taken en processen die je in de gaten moet hebben. Dit kan gaan van het motiveren van het team tot aan iedereen op één lijn krijgen in het team en conflicten oplossen. Je vaardigheden als leidinggevende zijn zo breed dat er bijna altijd wel een onderdeel is waar je tegenaan loopt of iets meer van wilt weten. Iemand die functie van leidinggevende goed beheerst heeft een team met meer cohesie waarin het werk allemaal wat soepeler verloopt, dat scheelt een boel stress op de werkvloer.
Afgestemd op jou
Altijd praktisch
Beoordeeld met een 9.5

Werkwijze

1. Intakegesprek (vrijblijvend)

Jij krijgt de beste training als die is afgestemd op jouw behoeften. Daarom brengen we samen jouw situatie in kaart. Dat kan telefonisch en duurt maximaal 30 minuten. Tegelijkertijd kan jij ook alles aan ons vragen om zo te beslissen of we bij je passen.


2. Persoonlijke brochure (vrijblijvend)

Na het intakegesprek krijg je binnen enkele dagen jouw persoonlijke brochure. Daarin kan je het inhoudelijk programma vinden samen met informatie over ons, onze werkwijze en referenties.


3. Training

Korte sessies die praktisch ingesteld zijn. Bij jou op locatie of bij ons, wat jij het prettigst vindt. Van het drielandenpunt tot Terschelling


4. Support

Na de training blijft Supertrainer voor je klaarstaan. Je krijgt een hand-out en persoonlijk actieplan. Daarnaast mag je gebruik blijven maken van ons, we beantwoorden elke vraag voor je en je mag ons altijd bellen. Ook bellen wij jou zo nu en dan eens op om te vragen hoe het gaat. We willen namelijk dat je blijvend tevreden bent met de training.


Vragen aan Supertrainer?

Heb je een vraag die nog niet is beantwoord? Vraag dan de gratis brochure aan. Zo kunnen we contact met je opnemen en je verder helpen. Hopelijk tot snel!

Ontvang een inhoudelijk programma