Training Luisteren Samenvatten Doorvragen

Waarom de training Luisteren Samenvatten Doorvragen?

Heb jij wel eens het gevoel dat er meer structuur in een gesprek had gemogen? Dan is deze training luisteren samenvatten doorvragen interessant voor jou. Je herkent het vast wel. Je hebt een eigenlijk best wel leuk gesprek gehad waarin iedereen aan het woord is geweest. Toch zijn er geen spijkers met koppen geslagen of had dit effectiever gekund. Helemaal vervelend wanneer je hier een ontevreden gevoel aan overhoudt.

Tijdens de training leer je ‘LSD’ toepassen, oftewel ‘luisteren samenvatten doorvragen’. Zodra je deze gesprekstechniek gebruikt merk je dat dit enorm helpt bij het aanbrengen van structuur in de gesprekken die je hebt. Dit is behulpzaam wanneer je te maken hebt met gesprekspartners die lang van stof zijn. Maar ook wanneer je zelf het gevoel hebt teveel woorden nodig te hebben of teveel zijpaadjes te bewandelen.

 

Na de training luisteren samenvatten doorvragen:

  • Ben jij in staat structuur aan te brengen in de gesprekken die je voert
  • Weet je de juiste vragen te stellen en tot de kern te komen
  • Voel jij je zelfverzekerd tijdens je gesprekken
icon

Afgestemd op jouw behoeften

icon

Praktische training

icon

Beoordeeld met een 9.6

Beste Opleider van Nederland 2018
Beste Opleider van Nederland 2021
Beste Opleider van Nederland 2022

Reviews over luisteren samenvatten doorvragen

Background pattern
training luisteren samenvatten doorvragen
cursus luisteren samenvatten doorvragen
workshop luisteren samenvatten doorvragen

Programma: luisteren samenvatten doorvragen

In de training luisteren samenvatten doorvragen gaan we in op verschillende onderwerpen. Dit zijn voorbeelden van onderwerpen die aan bod kunnen komen:

  • Krijg de gesprekstechniek ‘luisteren samenvatten doorvragen’ onder de knie
  • Structuur in gesprekken
  • Tot de kern van het gesprek komen
  • De goede vragen stellen
  • Samenvatten tijdens het gesprek
  • Effectief en krachtig communiceren
  • Onderscheiden wat belangrijk is en wat niet

De precieze inhoud van de training stemmen we af op jouw behoeften. Het is voor iedereen namelijk anders waar hij of zij tegenaan zal lopen. Vandaar dat we graag vooraf even telefonisch met je kennismaken om het precieze programma vorm te geven. 

Training luisteren samenvatten doorvragen volgen?

Heb jij interesse in het volgen van een training luisteren samenvatten doorvragen? In deze cursus luisteren samenvatten doorvragen gaan we in op de gesprekstechniek die voor meer structuur in je gesprek zorgt. De workshop luisteren samenvatten doorvragen behandelt onder andere de vraag: "Wat is de kapstok techniek?". We gaan samen in op de luisteren samenvatten doorvragen literatuur en praktijk. En geven je een voorbeeld van luisteren samenvatten doorvragen en de OMA methode en gesprekstechniek. Aan het einde van deze training krijg je een pdf mee waarin je terug kunt lezen wat er in de training is behandelt. Het kan ook zijn dat we gebruik maken van een rollenspel actief luisteren. Maar dat doen we alleen als het bij je past. De inhoud van de training wordt namelijk afgestemd op jouw behoeften. De training luisteren samenvatten doorvragen wordt bij jou in de buurt gegeven. Lijkt dit je interessant? Vraag dan snel een brochure aan en we komen zo snel mogelijk met je in contact.